Salată de pui la grătar cu căpșuni și Balsamic

Salata de pui la grătar cu căpșuni și Balsamic este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, spanac pentru copii, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 14774 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată balsamică de pui și căpșuni la grătar, Quesadillas de pui la grătar Balsamic cu căpșuni și slănină, și Pui Balsamic la grătar cu Salsa de fasole neagră cu căpșuni.
Instrucțiuni
Așezați puiul și vinaigreta balsamică într-o pungă mare cu fermoar și marinați la frigider timp de 30 de minute până peste noapte.
Încălziți grătarul sau o tigaie pentru grătar la foc mediu și periați-l cu ulei.
Așezați puiul pe grătar până la fiert, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte și lăsați-l deoparte.Feliați puiul asamblați salata și bucurați-vă!