Salată De Pui Italiană La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană de pui la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 228 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, apă, amestec de pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Italiană De Pui La Grătar, Friptură Italiană cu salată de Radicchio la grătar, și Salată de paste italiene cu carne de porc la grătar.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați oțeturi și apă. Se amestecă amestecul de pansament. Se amestecă uleiul. Împărțiți amestecul de pansament în jumătate.
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Se toarnă jumătate din amestecul de pansament peste pui; întoarceți puiul în strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați 15 minute. Acoperiți și refrigerați amestecul de pansament rămas.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu timp de 15 până la 20 de minute, întorcând și perindând cu marinată ocazional, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții cele mai groase (170 buc.f). Aruncați orice marinată rămasă.
Serviți puiul pe salată verde cu amestecul de pansament rămas. Se acoperă cu roșii.