Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană de pui la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 228 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, apă, amestec de pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Italiană De Pui La Grătar, Friptură Italiană cu salată de Radicchio la grătar, și Salată de paste italiene cu carne de porc la grătar.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați oțeturi și apă. Se amestecă amestecul de pansament. Se amestecă uleiul. Împărțiți amestecul de pansament în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se toarnă jumătate din amestecul de pansament peste pui; întoarceți puiul în strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați 15 minute. Acoperiți și refrigerați amestecul de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu timp de 15 până la 20 de minute, întorcând și perindând cu marinată ocazional, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții cele mai groase (170 buc.f). Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați puiul în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Serviți puiul pe salată verde cu amestecul de pansament rămas. Se acoperă cu roșii.