Salată de pui de linte

Salată de pui de linte
Salata de pui cu linte necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 91 de cenți per porție. O porție conține 410 calorii, 11 g de proteine și 36 g de grăsimi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă ai la îndemână morcov, salsa groasă, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le poți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de pui și linte, Plumcot, Salata de portocale și linte... și Fave Five Friday: Mâncăruri minunate de linte și piept de pui învețit în bacon cu salată caldă de linte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, combinați maioneza, salsa, ceapa și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Apă, Pentru SubțiereApă, Pentru Subțiere
2
Se toarnă peste salată; se amestecă ușor pentru a acoperi.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista