Salată de pui cu mandarine
Salata de pui cu mandarine portocale este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Acest fel principal are 277 de calorii, 23 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 2,82 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită salată ruptă, zahăr, ceapă verde și piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 59%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată de pui cu mandarine cu sos de iaurt cremos de portocale, vanilie, Salată de pui cu mandarine și Salată de pui cu mandarine și Dijon, cu conținut scăzut de calorii.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați puiul și sosul teriyaki. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1-2 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați puiul timp de 5-7 minute sau până când nu mai este roz. Dă la rece până se răcește.
Într-un castron mare, combinați salata verde, puiul, portocalele, morcovul, migdalele și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine.
Stropiți peste salată; arunca pentru a acoperi.