Salată De Pui Cu Lămâie Neagră

Salata de pui cu lămâie neagră necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 150 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de rucola cu pui prăjit, quinoa neagră și lămâie-tah, Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, și Salată de rucola cu pui prăjit, quinoa neagră și pansament cu lămâie-Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Stropiți uleiul vegetal într-o tigaie mare de prăjire.
Bateti suc de lamaie, ulei de masline, piper negru, sare, piper cayenne, și chimen în castron mare.
Puneți puiul în amestec de lămâie și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi fiecare parte.
Așezați pieptul de pui cu fața în jos în marinată și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus în tigaia pregătită.
Se toarnă aproximativ 1/4 din marinadă în cavitatea de pui.
Ungeți marinata rămasă pe partea superioară și laterală a puiului.
Presărați rozmarin, cimbru și sare deasupra puiului.
Legați picioarele de pui împreună cu sfoară de bucătărie.
Prăjiți puiul descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute; scoateți din cuptor și lingurați sucurile acumulate în tigaie peste pui.
Se toarnă 1 cană de bulion de pui în tigaie și se continuă prăjirea până când pielea de pui se rumeneste și carnea nu mai este roz, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Scoateți din cuptor, lingurați sucurile acumulate în tigaie peste pui din nou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu timp de 20 de minute.
Scoateți puiul într-un platou, drenând orice suc din cavitate în tigaie; acoperiți puiul cu folie de aluminiu și dați deoparte.
Setați tigaia de prăjire pe blatul aragazului la foc mediu-mare; adăugați 3/4 cană bulion de pui și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 10 minute.
Feliați puiul în 8 bucăți și serviți peste salată mărunțită într-un bol mare.
Se toarnă 2 până la 3 linguri de sos de tigaie deasupra, aruncând pentru a ofili ușor frunzele de salată.
Se servește cu sos suplimentar pe lateral.