Salată de pui cu ghimbir și struguri
Salata de pui cu ghimbir și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 493 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână țelină, maioneză, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chips-uri pita ai putea urma acest curs principal cu Tort De Guacamole ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu struguri, Salată de pui cu struguri, și Salată de pui cu struguri și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper, după gust. Aranjați sânii pe o foaie de prăjituri unsă și coaceți timp de 14 până la 16 minute.
Scoateți puiul din cuptor și răciți, apoi dați-l la frigider timp de 20 până la 30 de minute. Tăiați sau tăiați pieptul de pui și lăsați-l deoparte.
Adăugați maioneza, oțetul, țelina, nucile de pin, ghimbirul și strugurii într-un bol mediu și bateți bine. Îndoiți puiul în amestecul de maioneză până când este bine acoperit. Întoarceți puiul la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți cu chipsuri de pita sau folosiți pentru a face un sandviș de vară excelent.