Salata de pui de fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 213 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fasole, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui, cartof roșu și fasole verde, Salată de pui și fasole verde în stil coreean, și Șofran de pui, lămâie fiartă și salată de fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți oțetul, busuiocul, 1 lingură de ulei, zahăr și sare; deoparte. Într-o tigaie antiaderentă, sotează puiul în uleiul rămas la foc mediu până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Oțet
Busuioc
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
2
Adăugați la vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
3
Așezați fasolea verde într-un coș cu aburi într-o cratiță de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 5-10 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
4
Se adaugă la amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Adăugați roșiile și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Aruncați înainte de servire.