Salată de pui cu coajă de Pecan cu vinetă de smochine
Salata de pui Pecan-Crusted cu vinaigrette de smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nuci pecan, sare, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza afinele uscate, puteți urma acest fel principal cu Afine Banane Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de brânză de capră cu coajă de Pecan cu vinetă de rodie, Pecan Crusted pui peste câmp verdeață cu Caramel citrice Vinaigrette, și Salată De Pui Cu Coajă Pecan.
Instrucțiuni
Puneți nucile pecan într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați nucile pecan până se toacă fin.
Adăugați pesmetul, rozmarinul, sarea, Salvia, busuiocul și cayenne; procesați până se combină.
Transferați într-un castron puțin adânc.
Înveliți fâșii de pui cu amestec de pecan.
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până când nu mai este roz, rotind o dată.
Pentru vinetă, într-o cratiță mică la foc mic, topiți conservele.
Transferați într-un castron mic; adăugați oțet și usturoi. Treceți treptat în ulei.
Împărțiți salata verde între șase plăci; se presara cu branza si afine. Sus cu pui.