Salată De Puf De Rodie
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., Salata de puf de rodie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 79 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 26. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, banane, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încearcă Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, și Salată de brânză de capră de rodie cu vinetă de rodie de casă / cină progresivă și cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt castron, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți ușor în amestec de fructe.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Dr. Hermann Dr. H. Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Dr. Hermann Dr. H. Riesling]()
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.