Salată de porumb prăjit, fasole neagră și roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumbul prăjit, fasolea neagră și salata de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Neagră, Porumb Prăjit Și Roșii, Chilaquiles de fasole neagră și porumb cu roșii prăjite și sos Chipotle, și Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Cald 2 linguri. ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă porumbul și se gătește, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți, amestecând des, până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Transferați imediat pe o farfurie și răciți.
Într-un castron mare, combinați amestecul de porumb, coriandru, fasole și roșii. Într-un castron separat, amestecați oțetul, muștarul, sarea și piperul, amestecând până când sarea este dizolvată și ingredientele sunt complet încorporate. Adăugați încet 1/3 cană de ulei, amestecând constant până se amestecă și se îngroașă.
Se toarnă peste amestecul de porumb. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă se dorește.