Salată de porumb la grătar și ardei Chipotle

Salata de porumb la grătar și piper Chipotle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, suc de tei, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla, Salată de porumb Chipotle cu slănină la grătar, și Salată Poblano de porumb la grătar cu vinetă Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Aranjați porumbul pe grătar și gătiți, rotind frecvent, până când porumbul este ușor carbonizat, aproximativ 12 până la 15 minute
Scoateți porumbul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se răcească.
Tăiați sâmburii din știuleți cu un cuțit ascuțit și transferați într-un bol de servire.
Adăugați toate ingredientele rămase și aruncați pentru a combina.