Salată de porumb dulce și roșii cu coriandru proaspăt

Salată de porumb dulce și roșii cu coriandru proaspăt
Salata de porumb dulce și roșii cu coriandru proaspăt este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 142 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, roșii de prune, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Porumb Dulce Și Roșii Cu Coriandru Proaspăt, Salată De Porumb Dulce Și Roșii Cu Coriandru Proaspăt, și Porumb la grătar și roșii-salată de ceapă dulce cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti porumbul intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge; se răcește la temperatura camerei.
3
Tăiați boabele de porumb din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
4
Transferați porumbul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ingredientele rămase; aruncați pentru a amesteca. Condimentează salata după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional.)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista