Salată de porumb de vară cu sparanghel

Salată de porumb de vară cu sparanghel
Salata de porumb de vară cu sparanghel necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 246 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, porumb urechi, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Vară Cu Sparanghel, Salată caldă de vară cu anghinare și sparanghel, și Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mică și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați urechile de porumb pe grătar și gătiți până când boabele sunt fragede, aproximativ zece minute întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți urechile de pe grătar și răciți-le.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Tăiați sâmburii de pe știulet.
5
Umpleți o cratiță mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați sparanghel și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește imediat sub apă rece și curentă până se răcește bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Combinați porumbul, sparanghelul, ardeii prăjiți, usturoiul, busuiocul, uleiul de măsline și oțetul balsamic într-un castron mare; condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista