Salată De Porumb De Vară

Salată De Porumb De Vară
Salata de porumb de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 265 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de urechi de porumb, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Porumb De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți porumbul în apă clocotită timp de 7 până la 10 minute sau până la sensibilitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, răciți și tăiați sâmburii de pe știulet cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-un castron mare, aruncați împreună porumbul, roșiile, ceapa, busuiocul, uleiul, oțetul, sarea și piperul. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
OțetOțet
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista