Salată De Porumb Carbonizată
Salata de porumb carbonizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 202 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți roșii de struguri, urechi de porumb pe știulete, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Porumb Carbonizată, Salată de porumb carbonizată sau Salsa, și Salată de porumb, Scallion și roșii carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Tăiați urechile de porumb, rotindu-se pe toate părțile, în tigaia uscată până se înnegresc ușor și se carbonizează, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească, apoi scoateți miezurile din știulete cu un cuțit ascuțit.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Adăugați fasolea neagră, roșiile, orezul, ceapa roșie, ceapa verde, usturoiul și porumbul răcit într-un castron mare. Aruncați cu vinetă de var.