Salată de portocale și ceapă roșie
Salata de portocale și ceapă roșie este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper cayenne, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Salată de portocale și ceapă roșie, și Salată de ceapă roșie 'n' portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sare, coriandru și cayenne într-un castron mic.
Cojiți portocalele și îndepărtați cât mai multă miez alb amar cu un cuțit mic și ascuțit. Feliați transversal în felii groase de 1/2 inch. Aranjați pe un platou mare de servire și presărați cu amestec de condimente. (Salata poate fi preparată până în acest moment și păstrată, acoperită, la temperatura camerei răcoroase timp de până la 3 ore.) Se acoperă cu ceapă roșie și se servește.