Salată de portocale cu sos de miere

Salată de portocale cu sos de miere
Salata de portocale cu sos de miere necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți salată boston, semințe de țelină, muștar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pepene galben cu pansament cu miere de portocale, Salată de friptură cu pansament cu miere de portocale, și Salată De Fructe De Iarnă Cu Sos De Portocale Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați primele nouă ingrediente; se amestecă până se îngroașă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un borcan sau recipient etanș; rece. Aliniați un platou de servire sau farfurii individuale de salată cu salată. Aranjați felii de portocale deasupra. Se agită pansamentul; stropiți peste portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Salată VerdeSalată Verde
PortocaliuPortocaliu
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului rus, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin rafinat echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista