Salată de portocale cu fasole verde și sânge

Salată de portocale cu fasole verde și sânge
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de portocale cu fasole verde și sânge ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată verde cu vinaigretă de portocale de sânge, Salată de portocale de sânge și fasole mixtă cu muguri, și Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Gatiti fasolea in apa clocotita pana la verde aprins si al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și scufundați imediat fasolea în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Se scurge din nou și se usucă.
4
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați 4 portocale, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Zest una dintre portocalele rămase și sucul ambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați sucul într-o cratiță și adăugați oțetul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până se reduce la un sirop, 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Transferați fasolea și secțiunile portocalii într-un platou și stropiți siropul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Se ornează cu coaja de portocală și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista