Salată de portocale cu fasole verde și sânge

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de portocale cu fasole verde și sânge ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată verde cu vinaigretă de portocale de sânge, Salată de portocale de sânge și fasole mixtă cu muguri, și Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Gatiti fasolea in apa clocotita pana la verde aprins si al dente, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și scufundați imediat fasolea în apa cu gheață.
Se scurge din nou și se usucă.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați 4 portocale, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Zest una dintre portocalele rămase și sucul ambelor.
Transferați sucul într-o cratiță și adăugați oțetul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până se reduce la un sirop, 10 minute. Se condimentează cu sare.
Transferați fasolea și secțiunile portocalii într-un platou și stropiți siropul deasupra.
Se ornează cu coaja de portocală și se servește.