Salată de portobello și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Portobello și sparanghel. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de sparanghel, roșii de struguri, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Salată de portobello și sparanghel, OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), și Salată Chipotle Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciupercile portobello.
Ungeți ciupercile, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline. Grătiți ciupercile la foc mediu până se înmoaie, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se ocazional.
Tăiați ciupercile în fâșii subțiri; așezați într-un castron mediu.
Sparanghel la grătar la foc mediu timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci; adăugați la ciuperci în castron.
Roșiile la grătar, tăiate cu fața în jos, la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați la ciuperci și sparanghel și aruncați pastele.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Se presară cu condimente, aruncând ușor pentru a acoperi.
Combinați toate ingredientele într-un castron și transferați într-un recipient etanș. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 6 luni.