Salată de porc la grătar cu sos dulce de soia și portocale

Salata de porc la grătar cu soia dulce și sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză napa, sos de soia și portocale, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir, și Salată de nuci portocalii cu pansament dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sos dulce de soia și portocale. Rezervați 1/4 cană de pansament;puneți deoparte pansamentul rămas.
Presărați ambele părți de porc cu piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Gatiti 4 minute pe fiecare parte, ungand cu pansament rezervat de 1/4 cana. Acoperiți și lăsați carnea de porc să stea 3 minute; tăiat în felii subțiri.
Împărțiți varza uniform între 4 farfurii. Se acoperă uniform cu felii de porc, secțiuni portocalii (rezervate din soia dulce și pansament portocaliu) și ceapă verde.
Stropiți salatele uniform cu pansamentul rămas și presărați uniform cu migdale.