Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de porc la grătar. O porție conține 242 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați escarolă, oțet de vin, țelină subțire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc și salată de legume la grătar, Salată de paste italiene cu carne de porc la grătar, și Salată de spanac de porc și nectarină la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați nucile pecan și uleiul de canola într-un castron mic; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați pecanele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Coaceți la 350 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați 1/4 linguriță sare, 2 linguri ulei de măsline, oțet și 1/4 linguriță piper într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Periați carnea de porc cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline; se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Tăiați, transversal, în felii groase de 1/4 inch.
12
Adăugați escarole și țelină în amestecul de oțet; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
13
Așezați 1 cană de amestec de escarole pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/3 cană de pere și 3 uncii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Jumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ