Salată de piersici și roșii de vară
Salata de piersici și roșii de vară este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 86 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, roșii de pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Pui Cu Piersici De Roșii De Vară, Salată de vară cu piersici de migdale cu vinetă de piersici, și Salată De Piersici De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Combinați oțetul, uleiul de măsline, mierea, sarea și piperul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de piersici; aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și busuioc.