Salată de piersici și Mozzarella la grătar

Salata de piersici și Mozzarella la grătar este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 559 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de piersici, Mozzarella și busuioc, Salată De Rucola Mozzarellan Cu Piersici Și Proaspete, și Salată de pepene și piersici cu Prosciutto și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tocați 1 piersică.
Tăiați 4 piersici rămase în runde de 28 (1/4 inch grosime), tăind tulpina și capetele inferioare. (
Tăiați piersicile spre interior din părți, tăind fiecare parte până ajungeți în groapă. Aruncați gropile.)
Procesați piersica tocată, ceapa verde, următoarele 7 ingrediente și, dacă doriți, tequila într-un robot de bucătărie 10 până la 15 secunde sau până la omogenizare.
Adăugați ulei și pulsați de 3 până la 4 ori sau până când se combină bine.
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Periați ambele părți ale rundelor de piersici cu 1/3 cană de sos de piersici.
Rondele de piersici la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) se încălzesc 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Aranjați nasturelul uniform pe 4 farfurii. Alternativ, stratificați 4 runde de piersici la grătar și 4 felii de brânză peste năsturel pe fiecare farfurie. Completați fiecare cu încă 3 runde de piersici.
Stropiți cu pansamentul de piersici rămas.
Salată de piersici și Feta la grătar: Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați 1/4 cană de nuci pecan, tocate, într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând după 5 minute. Reduceți piersicile de la 5 la 4 și reduceți sarea la 1/2 linguriță. Înlocuiți 8 căni de frunze de salată Bibb ambalate slab (aproximativ 6 oz.; 1 până la 2 capete de salată) pentru năsturel și 1/4 cană de brânză feta mărunțită pentru brânză mozzarella. Curățați și tocați 1 piersică.
Tăiați fiecare dintre cele 3 piersici rămase în 8 pene. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din pașii 2 până la 4, scăzând timpul de grătar pentru pene de piersici la 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar. Împărțiți salata Bibb și 4 felii de slănină fierte, înjumătățite transversal, între 4 farfurii sau boluri puțin adânci. Se acoperă cu pene de piersici la grătar.
Se presară cu brânză feta și nuci pecan.
Se servește cu pansament. Face 4 portii; Prep: 25 min.,
Coaceți: 10 min., Grătar: 6 min.
Notă: puteți utiliza, de asemenea, o tigaie pentru grătar pentru a obține acele semne frumoase de grătar pe piersici.