Salată de piersici la grătar cu sos de brânză albastră

Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de piersici la grătar cu sos de brânză albastră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, salată romaine ruptă, caju jardiniere deluxe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de Romaine la grătar cu sos de brânză albastră, Salată de legume la grătar cu sos cremos de brânză albastră, și salată de legume și friptură la grătar cu brânză albastră și sos de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Periați piersicile cu ulei. Grătar 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau doar până când se înmoaie și se încălzește. Se răcește ușor.
Tăiați fiecare bucată de piersică în jumătate. Acoperiți platoul cu salată verde; se acoperă cu piersici, nuci și slănină.