Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de piept de rață portocalie. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Un amestec de pâine cu aluat, sare, jumătăți de piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Rață Și Salată De Portocale, Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, și Piept de rață dezosat o L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente; se amestecă bine.
3
Așezați fiecare jumătate de piept de rață între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
4
Așezați rața într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Adăugați jumătate din amestecul de suc; sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
6
Combinați pâinea cubată și uleiul; aruncați bine. Aranjați pâinea pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute, amestecând o dată. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți rața din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Rață întreagă
9
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați rață; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
11
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Tăiați rața în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
13
Combinați cuburi de pâine prăjită, verdeață, prune uscate și nuci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Nuci
Verzii
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Stropiți cu jumătate rămasă din amestecul de suc; aruncați bine. Împărțiți amestecul de verdeață uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu felii de rață.