Salată De Petrecere Cu Curry De Pui

Salată De Petrecere Cu Curry De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați salata de petrecere cu Curry de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 622 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, macaroane cu cot, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salată De Pui De Petrecere, Sandwich-Uri De Petrecere Cu Salată De Pui, și Salată de pui și paste de petrecere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați cub de bouillon și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați puiul și braconajul timp de aproximativ 13 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul și lăsați bulionul în oală; se răcește puiul și se taie în bucăți de 1/2 inch; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ciupercile în bulion și gătiți la foc mediu; gatiti cateva minute si scoateti ciupercile din stoc; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Cu stocul rămas în oală, adăugați puțină apă, dacă este necesar. Aduceți apa la fiert și adăugați paste pentru a găti timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; scurgeți și aruncați stocul. Paste răcoroase cu apă curentă; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Într-un castron mic, combinați smântână, maioneză, usturoi, pudră de curry și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron mare, combinați pastele răcite, puiul, ciupercile, pansamentul cu smântână, măslinele, mărul, ardeiul gras galben și țelina; se amestecă bine. Se dă la frigider cel puțin 3 ore și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista