Salată de pere și rodie

Salată de pere și rodie
Salata de pere și rodie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de suc de rodie, semințe de rodie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, Salată de rodie, pere și Avocado, și Salată de rodie, pere și Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Împărțiți salata verde între două boluri. Înjumătățiți și miezuiți Pera, apoi tăiați fiecare jumătate în felii. Împărțiți feliile de pere și semințele de rodie între cele două boluri și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Combinați uleiul vegetal, sucul de rodie, sucul de lămâie, muștarul, mierea și piperul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, amestecând frecvent, până când pansamentul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă pansamentul cald peste salate și se servește.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista