Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere și brânză albastră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 165 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, boabe de piper, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pere poșate, brânză albastră de râu Rogue și salată de alune, Mămăligă cu salată de iarnă, ou Pocat și brânză albastră de la ' Feast, și Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția perelor, într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat complet, aproximativ 8 minute. Între timp, curățați perele, lăsând tulpinile intacte.Când lichidul de braconaj fierbe, reduceți focul la minim și adăugați perele, așezându-le pe părțile lor, astfel încât să fie aproape complet scufundate. Întoarceți perele ocazional, astfel încât să gătească uniform și să braconeze până când cedează doar când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
2
Scoateți tigaia de pe foc.Răciți perele în lichidul de braconaj timp de 20 de minute, rotiți-le și lăsați încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Așezați verdeața într-un bol mare de amestecare, adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi.Împărțiți verdele între plăcile de servire. Se acoperă cu perele tăiate cubulețe rezervate, nucile și brânza, apoi se servește.