Salată de pere cu vinaigretă de susan

Salată de pere cu vinaigretă de susan
Salata de pere cu vinaigretă de susan ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 382 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați inimioare de amestec de salată romaine, brânză mozzarella, pere și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Shiitake prăjit și Salata asiatică de pere cu vinaigretă de miso-san, Salata de pere, rodie și dovlecei prăjiți cu vinaigretă de susan de arțar și Salata de pere și nuci cu o vinaigretă de pere.

Instrucțiuni

1
Împărțiți amestecul de salată în șase farfurii. Acoperiți cu pere și brânză; stropiți cu vinegretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Verde MixtVerde Mixt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Argyle Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista