Salata de pepene verde din Malaezia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, rădăcină de ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Beehoon Kerabu Din Malaezia (Salată De Tăiței De Orez), Salată de pepene verde cu vinetă de pepene verde, și Gado Gado Din Malaezia (Salată De Legume Cu Sos De Arahide) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 1/2 căni de oțet de orez condimentat la fiert într-o cratiță și amestecați cele 2 bucăți de rădăcină de ghimbir zdrobită, șalotă, fulgi de ardei roșu, 1/4 cană de zahăr brun deschis și 1 linguriță de sare. Se amestecă până când zahărul brun și sarea s-au dizolvat și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez Condimentat
Zahăr Brun Deschis
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Așezați coaja de pepene verde într-un castron mare, rezistent la căldură, și strecurați lichidul de decapare printr-o strecurătoare cu plasă fină în coaja de pepene verde. Se amestecă pentru a se combina și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Tăiați slănina în bucăți când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A Permite
5
Pentru pansament, puneți 1/2 cană de ghimbir curățat și tocat, usturoi, suc de lămâie, 1 cană de oțet de orez condimentat, 2 linguri de zahăr brun deschis, 1/2 linguriță de sare și tulpini de coriandru într-un blender. Amestecați la viteză mare, răzuind ocazional părțile blenderului, până când tulpinile de ghimbir și coriandru sunt pulverizate și pansamentul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez Condimentat
Zahăr Brun Deschis
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Pentru a asambla, așezați aproximativ 1 cană de cuburi de pepene verde pe o farfurie de salată și stropiți cu aproximativ 2 linguri de pansament. Se acoperă cu aproximativ 2 linguri de coajă murată, 1 până la 2 linguri de bucăți de slănină, 1 lingură de frunze de coriandru și aproximativ 1/2 lingură de ceapă verde tocată sau după gust.