Salata de pepene verde cu Fetan și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 243 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză feta, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată feta-pepene verde cu mentă, Salată feta pepene verde cu mentă, și Salată de pepene verde, Feta și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți uleiul, sucul de lămâie, sarea, Tabasco și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pepenele verde, feta, măslinele și ceapa și aruncați ușor.