Salată de pepene galben și Prosciutto cu Parmigiano-Reggiano

Salată de pepene galben și Prosciutto cu Parmigiano-Reggiano
Salata de pepene galben și Prosciutto cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită prosciutto, pepene galben, brânză parmigiano-reggiano și pepene galben. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente, aruncând ușor. Aranjați amestecul de pepene galben pe un platou de servire. Aranjați prosciutto uniform peste amestecul de pepene galben; se presară cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
Pepene GalbenPepene Galben
2
Garnisiți cu piper negru crăpat și crenguțe proaspete de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
3
Notă de vin: ador aroma dulce-sărată-pe bază de plante a acestei salate. Este atât de răcoritor și atât de estival. Un partener bun de vin ar trebui să emane aceleași caracteristici. În timp ce ați putea opta pentru un pinot grigio Italian, mi se pare că un Pinot grigio din California cu corp mai plin funcționează și mai bine, mai ales având în vedere aromele complete ale prosciutto, mentă și Parmigiano. O alegere excelentă: Estancia Pinot Grigio 2005 (California), $ --Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrigioPinot Grigio
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
MentăMentă
VinVin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista