Salată de pepene galben și Mango cu nucă de cocos prăjită și fistic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pepene galben și Mango cu nucă de cocos prăjită și fistic. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pepene galben, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată tropicală de scoici cu Avocado și Mango și nucă de cocos prăjită, Muesli Prăjiți Cu Mei, Nucă De Cocos, Fistic Și Afine, și Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nuca de cocos la foc moderat, amestecând, până devine aurie, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Într-un blender, curățați sucul de lămâie, ghimbirul, menta și ardeiul roșu zdrobit până se omogenizează; condimentează cu sare și piper alb.
Transferați într-un castron și aruncați cu fructele. Chiar înainte de servire, presărați fructele cu nucă de cocos și fistic.