Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata birmaneză Gin Thoke Melon. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 808 calorii, 22g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salata de pepene galben birmaneză gin Thoke a lui Susan Feniger, Salată birmaneză de pepene galben cu vinaigretă de susan-ghimbir, și Kazun Ywek Thoke (Salată De Nasturel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți prin tăierea pepenilor: tăiați coaja tuturor celor 3 pepeni, îndepărtați orice semințe și tăiați carnea în zaruri de 1/2 inch. Puneți tot pepenele tăiat cubulețe într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Semințe
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Într-un castron separat, combinați ghimbirul, semințele de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Sos De Soia
Ghimbir
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine și se toarnă peste pepene galben. Aruncați și lăsați la marinat la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
4
Puneți lintea și 4 căni de apă rece într-o cratiță mică pusă la foc mare și aduceți la fierbere, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați 1 linguriță de sare și gătiți timp de 5 minute, sau până când lintea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sare
6
Se scurge, se clătește cu apă rece pentru a se răci, apoi se amestecă în amestecul de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Apă
7
Combinați nuca de cocos, arahidele, varul de kaffir, restul de 1 linguriță de zahăr, restul de 1/4 cană de ulei de măsline și restul de 1/4 linguriță de sare într-o tigaie mare de saut. Prăjiți amestecul de arahide la foc mediu–mic, amestecându-l constant, până când nuca de cocos și alunele s-au prăjit, oarecum neuniform, până la un maro auriu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Nucă De Cocos
Arahide
Zahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
9
Chiar înainte de servire, adăugați amestecul de arahide în amestecul de pepene galben și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Pepene Galben
10
Serviți într-un castron mare, de preferință la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
* Ghimbir tânăr: găsit în Asia, ghimbirul tânăr are o piele foarte albă, aproape transparentă, cu capete de rădăcină nuanțate de roz. Cu carne suculentă și foarte puține fibre, este ideal pentru a mânca crud. Gustul este mai delicat și mai blând decât cel al ghimbirului Matur. ** Frunza de tei Kaffir: o tufă spinoasă cu frunze aromate, în formă de clepsidră, comună Asiei de Sud-Est, varul kaffir are o aromă intensă și unică de ardei-lime. Se mai numește "kieffer lime", "makrut" sau "magrood"."Dacă nu îl găsiți, puteți înlocui coaja de tei rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ghimbir
Piper
Var
12
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea de stradă a lui Susan Feniger de Susan Feniger, 2012 Clarkson Potter
13
Gustul lui Susan Feniger pentru călătorii se reflectă în meniul de pe strada Susan Feniger (Hollywood) și cele trei restaurante Border Grill (Los Angeles, Santa Monica și Las Vegas) și Border Grill Truck and kiosk pe care le deține împreună cu Mary Sue Milliken. Un trailblazer pe food TV cu Food Network ' s prea fierbinte Tamales (1995-99), Feniger a apărut mai recent în sezonul 2 din Top Chef Masters. Mâncarea de stradă a lui Susan Feniger, scrisă împreună cu Kajsa Alger și Liz Lachman, este a șasea carte a ei.