Salată de Pecan și mere condimentată cu vinetă de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Pecan și mere condimentate cu vinaigretă de miere. O porție conține 262 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.47 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, oțet de cidru, generos de cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de mere-Pecan cu vinetă de miere, Salată de Chip de mere, Gorgonzola și Pecan cu vinegretă de mere, și Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F și se aranjează un suport în mijloc.
Combinați jumătate din miere cu condimentul de plăcintă cu mere, cayenne și sare într-un castron mic și amestecați bine.
Adăugați jumătăți de pecan și amestecați până când sunt bine acoperite.
Se întinde pe o foaie de copt.
Combinați mierea rămasă, oțetul de mere și muștarul Dijon într-un borcan mic sau cruet și agitați bine.
Adăugați ulei de măsline și agitați energic până se încorporează bine.Pentru salată:aranjați frunzele de salată pe un platou de servire sau împărțiți între farfurii individuale de servire. Împrăștiați îmbinările de mere și nucile pecan condimentate peste frunze.
Se toarnă vinetă de cidru de mere peste salată și se servește.