Salată de Paste vegetale II
Salata de paste de legume II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 641 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ceapă, paste rotini/tirbușon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Paste Vegetale, Salată De Paste Vegetale, și Salată De Paste Vegetale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați dovlecelul, vinetele, ceapa, ardeiul gras și usturoiul într-un vas de copt. Aruncați cu ulei de măsline.
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Într-un castron combinați amestecul de legume, pastele răcite, roșiile, cuburile de Feta și sosul de salată; aruncați până se amestecă bine.