Salata de paste de legume II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 641 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ceapă, paste rotini/tirbușon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Paste Vegetale, Salată De Paste Vegetale, și Salată De Paste Vegetale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați dovlecelul, vinetele, ceapa, ardeiul gras și usturoiul într-un vas de copt. Aruncați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pastele rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rotini
Apă
7
Într-un castron combinați amestecul de legume, pastele răcite, roșiile, cuburile de Feta și sosul de salată; aruncați până se amestecă bine.