Salată de paste Souvlaki de ton

Salată de paste Souvlaki de ton
Ai nevoie de un aperitiv pescatarian? Salata de paste Souvlaki cu ton ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 de calorii, 9 g de proteine și 17 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, paste rotini tricolore, sos de salată cu vinaigretă grecească și ardei prăjiți. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Rețete similare includ Souvlaki de ton proaspăt, salată de paste și ton (Ensalada de Pasta y Atún) și salată de paste cu ton.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ceapa roșie într-un bol cu apă cu gheață la frigider pentru a elimina gustul puternic, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Scurgeți și clătiți.
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți rotini la fierbere până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 8 minute; se scurge si se clateste sub apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Amestecați ceapa, pastele, tonul, țelina, ardeii roșii prăjiți, roșiile uscate la soare, brânză feta, pătrunjel, busuioc, capere și sosul grecesc împreună într-un castron mare. Se lasă la marinat la frigider, 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Vinul rosé. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista