Salată de paste Reuben
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de Paste Reuben. Această rețetă are 16 porții. O porție conține 146 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de oțet de mere, zahăr brun, brânză elvețiană și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 32% . Acest scor nu este chiar excelent. Încearcă Pastan e Fagioli (Pastan și Fasole) , Salata de Paste Cremoasă cu Sos Ranch și Salata de Paste Vegetariană Ușoară fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o cratiță mică, la foc mic, combinați zahărul brun, uleiul, muștarul, oțetul și semințele de chimen. Gătiți și amestecați timp de 3-5 minute sau până se încălzește.
Scurgeți tăițeii. Într-un bol mare, combinați amestecul de salată de varză, tăițeii, carnea de vită conservată în saramură și dressingul cald; amestecați pentru a acoperi.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Resturile se păstrează la frigider.