Salată De Paste Pesto Caprese

Salată De Paste Pesto Caprese
Salata Pesto Pasta Caprese ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați paste rotini, ulei de măsline, bile de mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Paste Pesto Caprese, Salată De Paste Pesto Caprese, și Salată De Paste Pesto Caprese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti rotini la fiert pana cand este fraged, dar ferm pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă pesto, ulei de măsline, sare, usturoi granulat și piper negru într-un castron; adăugați rotini. Aruncă pentru a acoperi. Îndoiți roșiile, mozzarella și busuiocul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Piper NegruPiper Negru
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
RotiniRotini
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista