Salată de paste delicioase

Salată de paste delicioase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de paste delicioase. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 492 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de oțet de vin, roșii uscate la soare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Paste Delicioase, Salată De Paste În Stil Deli, și Salată de paste Deli Jazzed-up.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele: fierbeti pastele in apa cu sare timp de 8 minute, apoi adaugati mazarea, readuceti apa la fiert si gatiti inca 2 minute pana cand pastele si mazarea sunt fragede. Sfat într-o strecurătoare peste chiuvetă, răciți pastele și mazărea sub robinetul rece, apoi scurgeți foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Faceți pansamentul: în timp ce pastele fierb se toacă aproximativ roșia și se pune într-un robot de bucătărie cu jumătate din roșiile uscate la soare, uleiul de măsline, oțetul, usturoiul și aproximativ 8 frunze de busuioc. Condimentează cu multă sare și piper proaspăt măcinat, apoi fluieră până se omogenizează. Sfat într-un castron mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Adăugați pastele și mazărea în pansament, feliați aproximativ restul de roșii uscate la soare și adăugați la paste cu frunzele de busuioc rămase. Rupeți prosciutto sau salam și aruncați totul împreună. Îngrămădiți-vă în boluri și, dacă este posibil, mâncați afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
ProsciuttoProsciutto
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista