Salata de paste de vacanță cu șapte straturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, flori de broccoli, paste farfalle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Cu 7 Straturi, Salată De Paste Cu Șapte Straturi, și Salată De Paste Cu 7 Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Puneți broccoli în apă clocotită. Acoperiți și gătiți 1 minut; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
3
În timp ce pastele se gătesc, stratificați roșiile, broccoli, ardeiul gras și ceapa într-un bol de servire din sticlă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tomate
Ceapă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, iaurtul, zahărul și pudra de curry. Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Maioneză
Iaurt
Paste
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți pastele uniform peste ceapă în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară cu brânză. Se acoperă cu bucăți de slănină și pătrunjel. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 8 ore înainte de servire, dar nu mai mult de 24 de ore.