Reteta Salata de paste curry stratificat este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 11 porții cu 282 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, morcovi, mazăre de vale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Paste Stratificate, Salată De Paste Stratificate, și Salată Caprese Cu Paste Stratificate.
Instrucțiuni
1
Pastele goale se amestecă în cratiță de 3 litri 2/3 plină cu apă clocotită. Se fierbe ușor descoperit 12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți pastele; clătiți cu apă rece. Se agită pentru a se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Zahăr Roșu Grosier
Apă
3
Între timp, în bol de salată de sticlă de 4 litri sau vas de copt din sticlă de 13x9 inci, salată verde, morcovi, mazăre și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Tomate
Morcov
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
4
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de condimente, maioneza și pudra de curry; se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Pudră De Curry
Maioneză
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți amestecul de paste peste legume într-un bol de salată. Chiar înainte de servire, presărați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se servește imediat sau se dă la frigider cu până la 2 ore înainte de servire.
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.