Salată de Paste cu vinete prăjite și sparanghel
Vinetele prăjite și salata de Paste cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Un amestec de praf de usturoi, Parmezan, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta, Salată cremoasă de sparanghel prăjit și paste Zoodle, și Salată de paste Pesto cu somon afumat și sparanghel prăjit.
Instrucțiuni
Așezați un suport de copt în partea superioară a cuptorului.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți sulițele de sparanghel și feliile de vinete pe foaia de copt și stropiți legumele cu 1/4 cană de ulei de măsline; se presară cu praf de usturoi.
Prăjiți sparanghelul și vinetele în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți. Când se răcește, tocați aproximativ legumele; deoparte.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 9 minute.
Transferați aproximativ 1/4 din penne la un moment dat într-un bol mare de salată, stropind fiecare lot cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline și 1 linguriță de parmezan. Se amestecă între adăugiri.
Se amestecă sparanghelul prăjit și vinetele, sucul de lămâie, 1/4 cană parmezan, oțet balsamic și sos Worcestershire până se combină bine.
Presărați salata de paste cu condimente fără sare și piper negru.
Acoperiți vasul și refrigerați salata de paste până se răcește bine și aromele s-au amestecat, cel puțin 3 ore.