Salată de Paste cu ton și măsline
Salata de paste Tunan și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 346 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de măsline kalamatan, ton ambalat în ulei, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Ton Cu Vinetă Caldă De Măsline Negre, Paste Cu Ton Lemony Ahi Și Ulei De Măsline, și Lemony Tunan Și Paste Cu Ulei De Măsline.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului in apa sarata; rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Scurgeți pastele, alergați sub apă rece și reveniți la oală.
Într-un castron, amestecați împreună pesto și 2 linguri de apă rezervată pentru paste; aruncați cu paste, ton, măsline și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat în oală. Se răcește, dacă se dorește; servi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.