Salată De Paste Cu Ton La Grătar Și Roșii Prăjite
Salata de paste cu Tunan la grătar și roșii prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 45 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite, Biban de mare la grătar peste paste de dovlecei cu roșii prăjite, și Salată De Paste, Ton Și Ardei Prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 232°.pregătiți un foc fierbinte într-un grătar.
Așezați roșiile pe o foaie de copt și aruncați cu 1 lingură. din uleiul de măsline. Aranjați-le, tăiați părțile în sus, pe foaie și condimentați cu sare. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se taie pe jumătate transversal.Între timp, aduceți o oală mare de trei sferturi plină cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente (fraged, dar ferm la mușcătură), aproximativ 10 minute.
Se scurge, se clătește sub apă curentă rece și se scurge din nou. Pune deoparte.
Periați ambele părți ale fileurilor de ton cu 1 lingură. din ulei. Condimentează bine cu sare și piper.
Așezați pe grătar la 4 până la 6 inci deasupra focului și grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu sau până când ați terminat după bunul plac.
Se transferă pe o tăietură, se lasă să se răcească și se taie în 3/4 inch cubes.In un robot de bucătărie sau un blender, combinați frunzele de busuioc și restul de 1/2 cană de ulei. Se pulsează sau se amestecă până se toacă într-un piure grosier.
Se adaugă oțetul și se condimentează cu sare și piper. Pulsați sau amestecați până când combined.In un castron mare, combinați pastele, roșiile și orice sucuri acumulate, tonul, mozzarella, pătrunjelul și pansamentul de busuioc. Aruncați ușor și serviți.
Servește 8.Adaptat din seria Williams-Sonoma Outdoors, Beach House Cooking, de Charles Pierce (Time-Life Books, 1999).