Salată De Paste Cu Ton La Grătar Și Roșii Prăjite

Salată De Paste Cu Ton La Grătar Și Roșii Prăjite
Salata de paste cu Tunan la grătar și roșii prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 45 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite, Biban de mare la grătar peste paste de dovlecei cu roșii prăjite, și Salată De Paste, Ton Și Ardei Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 232°.pregătiți un foc fierbinte într-un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați roșiile pe o foaie de copt și aruncați cu 1 lingură. din uleiul de măsline. Aranjați-le, tăiați părțile în sus, pe foaie și condimentați cu sare. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se lasă să se răcească, apoi se taie pe jumătate transversal.Între timp, aduceți o oală mare de trei sferturi plină cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pastele și gătiți până la al dente (fraged, dar ferm la mușcătură), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se scurge, se clătește sub apă curentă rece și se scurge din nou. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Periați ambele părți ale fileurilor de ton cu 1 lingură. din ulei. Condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Așezați pe grătar la 4 până la 6 inci deasupra focului și grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu sau până când ați terminat după bunul plac.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se transferă pe o tăietură, se lasă să se răcească și se taie în 3/4 inch cubes.In un robot de bucătărie sau un blender, combinați frunzele de busuioc și restul de 1/2 cană de ulei. Se pulsează sau se amestecă până se toacă într-un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se adaugă oțetul și se condimentează cu sare și piper. Pulsați sau amestecați până când combined.In un castron mare, combinați pastele, roșiile și orice sucuri acumulate, tonul, mozzarella, pătrunjelul și pansamentul de busuioc. Aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Servește 8.Adaptat din seria Williams-Sonoma Outdoors, Beach House Cooking, de Charles Pierce (Time-Life Books, 1999).
DificultateExpert
Gata În49 m.
Porții45
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista