Salată de Paste cu sparanghel și fenicul la grătar (gătit pentru 2)

Salata de Paste cu sparanghel și fenicul la grătar (gătit pentru 2) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,72 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, bulb de fenicul, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Orange buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Paste Sparanghel-Fenicul, Salată de fenicul și sparanghel la grătar, și Salată De Paste Orzo Cu Sparanghel , Roșii Și Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Între timp, încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Aruncați sparanghelul, feniculul, ceapa, 2 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare până când legumele sunt acoperite.
Așezați în coșul de grătar. Grătiți 5 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, amestecând frecvent legumele sau agitând coșul de grătar, până când legumele sunt crocante. Se răcește ușor.
Se agită toate ingredientele Vinaigrette într-un recipient bine acoperit.
În castron mare, aruncați legume, paste, portocale și vinaigrette.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider cu până la 2 ore înainte de servire.