Salată de Paste cu piper negru cu Prosciutto, sparanghel și Romano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Paste cu piper negru cu Prosciutto, sparanghel și Romano. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de maioneză, coajă de lămâie, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, și Fusilli cu Pecorino Romano și piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Adăugați sparanghel în ultimele 2 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați prosciutto și gătiți timp de 6 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
7
Scoateți prosciutto din tigaie folosind o lingură cu fante, lăsând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
8
Scurgeți prosciutto pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Adăugați șalotele în picături în tigaie; gătiți la foc mediu timp de 1 minut sau până când șalotele sunt fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Combinați maioneza, coaja de lămâie, tarhonul, sucul, piperul și sarea într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Maioneză
Tarhon
Piper
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați paste, sparanghel, trei sferturi prosciutto, șalotă, roșii și brânză; aruncați bine pentru a acoperi. Porții de Top uniform cu restul de prosciutto.