Salată de paste cu muștar și legume

Salată de paste cu muștar și legume
Salata de paste cu muștar și legume este o lactate gratuit farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, roșii, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Muștar, Cartofi, Legume Și Șuncă, Salată de Paste Veggie prăjită cu paste de linte de dovlecel, și Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până la al dente, clătiți sub apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron mare, combinați pastele, mazărea, broccoli, morcovul, porumbul, roșiile și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți pansamentul amestecând împreună muștarul, pansamentul Italian, oțetul, zahărul brun, semințele de țelină și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
UmărUmăr
Semințe De țelinăSemințe De țelină
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă peste salată și se amestecă bine. La frigider până la răcire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista