Crab și creveți Salata de paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de oțet de cidru de mere, paste spiralate tricolore, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paste de creveți și Crab ale lui Vicki, Salată De Paste De Crab, și Salată De Crab Cu Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mic, amestecați maioneza, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Ulei De Măsline
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă peste paste și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Adăugați crabul, creveții, roșiile, castraveții, măslinele negre și ardeiul gras; amestecați ușor pentru a acoperi cu pansamentul. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți. Dacă pastele sunt prea uscate, amestecați mai multă maioneză.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.