Salată De Panzanella
Salata Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 133 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de roșii, 2 castraveți, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Panzanella, Salată De Panzanella, și Salată De Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350.
Puneți cuburile de pâine într-o tigaie cu jeleu; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante, amestecând o dată. Se răcește complet.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Adăugați cuburi de pâine, ceapă și ingredientele rămase, aruncând ușor pentru a acoperi.